Jeugdmallet

Concordia Jeugd 2017-2572

Doel en doelgroep

Na een jaar muziekles te hebben gehad op de muziekschool mag je beginnen bij de Jeugdmallet. Hier leer je met andere kinderen hoe het is om samen muziek te maken op het slagwerk.

Waar en wanneer

Wanneer
Elke donderdag van 19:15 t/m 20:00 uur. Met uitzondering van schoolvakanties.

Waar
Gebouw Wilhelmina
Meester Meinenweg 1
7107 AN Winterswijk Kotten

Dirigent/Leiding

De jeugdmallet staat onder leiding van Jos Taken.

Benodigdheden

Als het goed is heb je al eigen stokken, een lessenaar en een potlood voor eventuele aantekeningen. Verder krijg je van ons muziek om thuis te oefenen en samen te spelen op de donderdagavond.

Tip! Vergeet je zwarte multomap niet.

Optredens

Met de Jeugdmallet ga je een aantal keer per jaar optreden tijdens een jeugduitvoering. Verder speel je weleens mee met de optredens van de Malletband, afhankelijk van je niveau.

Jeugduitvoering
De jeugdcommissie organiseert jaarlijks een paar jeugdconcerten. Samen met de anderen van het Beginnersorkest treed je op en laat je wat nummers horen. Soms heeft een concert een thema en dan zou het leuk zijn om je daar ook naar te kleden. Via de Jeugdcommissie hoor je wat het thema is.

Vervolg

Je speelt een paar jaar bij de Jeugdmallet en daarnaast heb je ook nog muziekles bij Boogie Woogie. Afhankelijk van je niveau mag je doorstromen naar de Malletband. Een gezellige groep waar naast ongstemd slagwerk ook gestemd slagwerk wordt gespeeld.

Hierna val je onder de 'Malletband'.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je ook contact opnemen met ons bestuurslid Eefke Sikkink (jeugdzaken).

Concordia Jeugd 2017-2633
Concordia Jeugd 2017-2653
Concordia Jeugd 2017-2636
IMG_8912